Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Релокація підприємств: Компанія «Центр ЛТД» надає безкоштовну експертну підтримку

Релокація підприємств: Компанія «Центр ЛТД» надає безкоштовну експертну підтримку у сфері екології та охорони праці.

У цей важкий для України час, ми об’єднуємось та з ще з більшою віддачею продовжуємо працювати, дивимося на два кроки вперед, рухаємося далі та розвиваємось. Надання допомоги та консультування українського бізнесу завжди було для нас пріоритетом, адже підприємництво є основою подальшого розвитку та відбудови України.

Український Уряд спільно з Міністерством економіки України реалізує програму з релокації українських підприємств, які знаходяться у зоні активних бойових дій.

ТОВ «Компанія «Центр Лтд» активно долучилася до даного процесу і станом на сьогодні консультує більше 20-ти підприємств, які були змушені змінити місце дислокації із зони активних бойових дій на захід України. Ми безкоштовно надаємо їм підтримку щодо вибору локації, узгодження їх технологічних процесів з вимогами законодавства з охорони праці, будівництва, екології та санітарного благополуччя.

Для компаній, які ще не звернулись за допомогою інформуємо, що Компанія «Центр ЛТД» має великий досвід у сфері проектування, екології, охорони праці по всій території України. Ми досконало знаємо будівельне, екологічне, трудове законодавство, проблематику територій, в нашому портфоліо багато успішних проектів та кейсів. Для Вас ми акредитували лабораторію відповідно до ДСТУ ISO/IEC 17025:2019 “Загальні вимоги до компетентності випробувальних та калібрувальних лабораторій”, підготували спеціалізований автотранспорт для досліджень в польових умовах та відповідних кваліфікованих проектантів, експертів які володіють знаннями будівельного, природоохоронного та законодавства з охорони праці. Компанія діє відповідно до сертифікованих систем управління якістю ISO 9001:2015, екологічного менеджменту ISO 14001:2015, систем управління охороною праці ISO 45001:2018 (OHSAS 18001), наказу Мінприроди від 01.10.2012 року №475 «Про затвердження Порядку внесення установ, організацій та закладів, які здійснюють розробку документів, що обґрунтовують обсяги викидів для підприємств установ, організацій та громадян - суб’єктів підприємницької діяльності до переліку Мінприроди України», тому ми можемо провести комплексне обстеження вибраної Вами території для релокації (аналіз води, ґрунту, повітря, стоків, радіаційний контроль).

Ми готові запропонувати Вам комплексні ефективні рішення щодо підготовки операційних документів у сфері:

Містобудування.

  • проекти по зміні цільового призначення земель, проекти зон санітарної охорони, зменшення санітарно-захисних зон, проведення стратегічної екологічної оцінки, розробка будівельних проектів різної категорії складності.

Екології.

ОВД планованої діяльності організація та проведення процедури оцінки впливу на довкілля,

  • підготовки матеріалів для отримання ліцензій на користування надрами, дозволи на спецводокористування, пропозиції по доочистці та дезінфекції питної води,
  • очистка стоків - проектування каналізаційно-очисних споруд, пошук ефективних рішень та технологій, вирішення питання утилізації мулу,
  • поводження з відходами - розробка паспортів відходів, реєстрових карт та декларації про утворення відходів.
  • забезпечення належної охорони атмосферного повітря - моніторинг забруднюючих речовин, інвентаризація джерел викидів, контроль норм ГДВ, підготовка документів для отримання дозволів на викиди,
  • післяпроектний моніторинг- управління ризиками , підготовка програм моніторингу, проведення комплексного моніторингу довкілля.

Охорони праці.

  • отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки
  • отримання дозволів на експлуатацію/застосування об'єктів підвищеної небезпеки
  • експертиза, огляд, діагностика об'єктів підвищеної небезпеки (обладнання, кранів, ліфтів, навантажувачів)
  • введення в експлуатацію та постановка на реєстрацію технологічних транспортних засобів
  • підготовка висновків щодо відповідності НПАОП, законодавству з охорони праці та промислової безпеки
  • атестація робочих місць
  • навчання та підготовка виробничих та не виробничих професій
  • підготовка журналів, наказів, інструкцій з охорони праці
  • розробка паспортів на обладнання
  • розробка паспортів інструкцій для об'єктів підвищеної небезпеки

В умовах військового стану ми індивідуально підходимо до проблематики Вашого бізнесу і запевняємо Вас у професійному виконанні всіх взятих на себе зобов’язань.

З повним переліком послуг та досвідом роботи Компанії Ви можете ознайомитись на офіційному сайті center-ltd.com.ua

За фаховою консультацією прошу телефонувати: +38 096 781 05 37, +38 067 725 54 32,

або надсилати запитання на електроні пошти: [email protected], [email protected]

Працюємо на Перемогу! Працюємо разом для України!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ