Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ремонт львівських доріг цього року довірять українським компаніям з львівською «пропискою»

При виборі компанії-підрядника, яка ремонтуватиме дороги у Львові, цього року перевагу надаватимуть українським компаніям, зокрема тим, які зареєстровані у Львові. У 2008 році добре себе показали під час ремонту доріг Будівельно-монтажне управління №1, компанія «Балтом», та ряд малих підприємств, і саме їм надаватимуть перевагу при виборі генпідрядника. Про це сьогодні під час брифінгу заявив перший заступник міського голови Львова Олег Синютка.
«Від компаній ми вимагаємо, щоб вони були українськими та були зареєстрованими у Львові і сплачували тут податки. Так ми зможемо реалізувати і соціальні проекти. Але якщо нам бракуватиме кваліфікованих компаній, ми звертатимемося і до іноземних», -- сказав він.
Першочергово у Львові ремонтуватимуть цього року площу Осмомисла, вулицю Городоцьку від вул. Шевченка до вул. Бандери, другу смугу вулиці Наукової, вулицю Стуса, реконструюватимуть княгині Ольги, Кульпарківську та частково Стрийську.
«Також ремонту потребують багато малих вулиць, як от Дудаєва та Фурманська», -- каже він.
Цього року також розроблятимуть проекти на будівництво нових доріг між Науковою та Ряшівською біля аеропорту та вулицю Вернадського до Стрийської.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ