Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ремонт магістрального водогону обійшовся «Львівводоканалу» майже у півмільйона гривень

Завтра, 29 листопада, у Львові на вул. Зеленій, 269 введуть в експлуатацію нову ділянку магістрального водогону, який забезпечує водою Сихівський мікрорайон. Вартість робіт сягнула майже півмільйона гривень. Про це сьогодні, 28 листопада, під час брифінгу повідомив головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський.

«Водогін збудований 30 років тому. За останній час почастішали аварійні витоки, постало питання заміни його частини. Через те, що будівництво було досить дорогим, роботи затягнулись на два місяці»,– зазначив Валентин Вольський.

Як додав в.о. заступника голови інженера ЛМКП «Львівводоканал» Ігор Сеньків відремонтований магістральний водогін зможе простояти ще 30 років, компанія-виробник дає гарантію на 25 років.

Загалом замінено близько 150 метрів магістрального водогону.

За словами Валентина Вольського, завтра, 29 листопада, коли підключатимуть нову ділянку, можливі тимчасові незручності щодо водопостачання – пониження тиску в мережі. Зокрема, на вул. Пасічній з 11.00 до 13.00 води може взагалі не бути.

Додамо: комунальне підприємство «Львівводоканал» щороку власним коштом замінює 10-20 км аварійних трубопроводів. Також нові водомережі прокладають під час ремонту доріг – коштом міського бюджету. Відтак, протягом 2006-2012 років у Львові з’явилося близько 200 км нових водогонів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ