Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ремонт покрівель житлових будинків будуть контролювати

На кожному із 208 об’єктів, які цьогоріч ремонтуватимуть за кошти міського бюджету, виконавчий комітет Львівської міської ради доручив управлінню житлово-комунального господарства, районним адміністраціям здійснювати контроль за виконанням ремонту покрівель житлових будинків, посилити контроль за якістю виконання цих робіт.
Таке рішення було прийнято минулої п’ятниці, 7 липня, на засіданні виконавчого комітет. Як повідомив заступник начальника управління житлово-комунального господарства Львівської міської ради Іван Квик, за кожним об’єктом буде закріплений працівник, який підпорядковуватиметься начальнику управління житлово-комунального господарства  (у більшості випадків – це працівник ЛКП) і контролюватиме та спостерігатиме за проведенням ремонту покрівель. Повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.
Загалом, за інформацією заступника начальника управління житлово-комунального господарства Івана Квика,  у м. Львові вимагають ремонту покрівлі у 2040-ка житлових будинках, а капітального – у 1040-ка.
Відповідно до ухвали Львівської міської ради від 12.01.2006 р  № 3075 ”Про міський та районні бюджети м. Львова на 2006 рік” у міському бюджеті передбачено кошти на виконання Програми ремонту покрівель:
    5 млн 600 тис. грн. на капітальний ремонт покрівель. За ці кошти планується капітально відремонтувати покрівлі у 98 житлових будинках. Крім цього, з цільового фонду міста виділено 1 млн. 30,9  тис. грн. для ремонту покрівель у 19 житлових будинках. Також 1 млн. 830  тис грн. виділено районним адміністраціям на поточний ремонт покрівель.
 Відповідно до цієї Програми у 2006 році передбачено провести поточний ремонт покрівель у 166 житлових будинках, загальною  площею 48,9 тис. кв. м. на загальну суму 1 млн. 943,7 тис. грн. Заплановано капітально відремонтувати покрівлі у 114 будинках, загальною площею 60,67 тис. кв. м. на загальну суму 5 млн. 993,4 тис. грн. У шести житлових будинках планується влаштувати шатрові дахи  на загальну суму 3 млн. 600 тис. грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ