Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ремонтні роботи дороги на перехресті вулиць Городоцька–Кульпарківська планується завершити до 10 серпня

Ремонтні роботи дороги на перехресті вулиць Городоцька–Кульпарківська планується завершити до 10 серпня. Про це сказав в. о. заступника міського голови з питань інженерного господарства Василь Жовква.

За його словами, згідно з умовами договору з ВАТ «ШРБУ-65»  ремонтні роботи дороги на перехресті вулиць Городоцька – Кульпарківська повинні здійснити за місяць та десять днів, ремонтні роботи розпочалися з 29 червня, мають завершитися до 10 серпня. «З 10 серпня розпочне курсувати тролейбус, який сполучає мікрорайон Левандівка з центром міста», - сказав Василь Жовква.
За словами голови правління ВАТ ШРБУ-65 Леся Магера, на ділянці дороги Городоцька – Кульпарківська використовують новітні технології, які дозволяють прокладати труби підземним способом без траншей.  Загалом планується провести ремонтні роботи на вулиці Городоцькій до Привокзальної, які планується завершити до грудня цього року. «Ремонт дороги мали б завершити до кінця грудня цього року, але коштів не вистачає…», - сказала  Леся Магера.
Загальна кошторисна вартість реконструкції вул. Городоцької на ділянці від вул. Привокзальної до вул. Кульпарківської – 14,5 млн грн.
Як повідомляло «Гал-info» з посиланням на управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради, з 29 червня 2006 року почалися ремонтні роботи з реконструкції вул. Городоцької на ділянці від вул. Смаль-Стоцького до вул. Кульпарківської. Рух транспорту на вказаній ділянці буде закрито до 1 серпня 2006 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ