Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ремонтні роботи на водогоні «Городок-Львів»

Як проінформували у диспетчерській службі ЛМКП «Львівводоканал», сьогодні 10 жовтня, подача води буде здійснюватись з пониженим тиском в Залізничний район міста і в житловий масив «Левандівка».

З 9:00 до завершення робіт  подача води буде здійснюватись з пониженим тиском в Залізничний район міста і  в житловий масив «Левандівка», обмежений вулицями Широка – Сяйво – Рудненська,Виговського, Патона, Ряшівська, Любінська, Сигнівка, Кульпарківська, Петлюри, Головатого і прилеглі до них вулиці. Крім того подачу води буде припинено в м. Городок, с. Лапаївка, с. Зимна Вода  у зв’язку з проведенням робіт по ліквідації аварійної ситуації на магістральному водогоні «Городок-Львів» діаметром 900 мм (в районі с. Бартатів)

 З 10:00 до 16:00 припинено водопостачання на вулицях: Грінченка (4-12)  у зв’язку з ремонтними роботами на вулиці Б.Хмельницького, 257-269.

З 10:00  до 15:00 припинено водопостачання  на вул.: Ковельська, Ребета, Гамалії, Таращанська, Потелицька, Молочна, Новознесенська, Металістів, Пластова, Хмельницького №116 – 164, 159 – 201, Зустрічна, Кошова, Щоголева, Горіхова, Бодянського, Миргородська, Петрусенко, Теребовлянська, Навої, Корейська, Васильченка, Шатківського, Метлинського, Туркменська, Гнатевича, Крайня, Милятинська, Старознесенська, Польова та  прилеглі  у зв’язку з ліквідацією витоків на вул.Новознесенська,133, Бодянського,34

ЛМКП «Львівводоканал» просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням аварійно-відновлювальних робіт

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ