Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рентабельність для міських перевізників Львова збережеться тільки при вартості проїзду 1,70-2 грн – Роман Лобода

Стрибок цін на пальне обов’язково зумовить підвищення тарифу на проїзд у міських маршрутках. Проїзд у маршрутках мав коштувати 1.50 ще на початку березня, а зараз рентабельність для перевізників збережеться у тому випадку, якщо ціна за проїзд становитиме від 1.70. Про це у коментарі „Гал-info” повідомив президент Асоціації „Львівський пасажирський транспорт” Роман Лобода.
„Мова про тариф 1.50 не може йти, адже він не дасть можливості працювати з позитивним прибутком. Таким чином на даний момент неможливо виплачувати заробітну платну водіям, закупляти нові транспортні засоби та здійснювати належне обслуговування транспортних засобів”, – наголосив Роман Лобода.
Нагадаємо, за минулі вихідні, 15-16 березня, ціна на пальне у Львові зросла в середньому на 10-15 копійок, у результаті: А-98 з 5.90 грн за літр піднявся до 6.05 грн/л, А-95 – з 5.55 до 5.70 грн/л. За попередніми прогнозами експертів ринку нафтопродуктів, серйозний стрибок цін на пальне мав бути у квітні - до 6-ти гривень за літр, проте цю межу А-95 перетне вже до кінця місяця, а  А-98 коштуватиме 1 євро за літр.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ