Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Реструктуризація боргів за компослуги — це для Львова не нове — Марія Желіско

Реструктуризація боргів за компослуги — це для Львова не нове — повідомила „Гал-info” керівник департаменту житлового господарства та інфраструктури Марія Желіско. За її словами, ще у 2004 році при кожній адміністрації у всіх містах України були створені спеціальні комісії, які мають займатися реструктуризацією боргів українців, вивчати кожну окрему ситуацію і призначати терміни реструктуризації.
„Закон про реструктуризацію боргів за компослуги та послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, утворених станом на 1 грудня 2006 року, який нещодавно прийняла Верховна Рада, — це, фактично, пролонгація аналогічного закону, який був прийнятий у 2004 році і в ньому йшлося про реструктуризацію заборгованості, що утворилася станом на 1 грудня 2004 року. Отож, ми повністю готові до виконання цього закону і ніяких проблем для міста це не становитиме”, — наголосила Марія Желіско.
Реструктурувати свої борги львів’яни, за словами керівника департаменту житлового господарства та інфраструктури, можуть на термін до 60 місяців. Однак у кожному конкретному випадку терміни можуть бути різними.
„Мешканець має подати всі необхідні документи, прийти на засідання комісії з реструктуризації боргів і тоді вже члени комісії повинні призначити терміни погашення боргів”, — пояснила Марія Желіско.
Нагадаємо, нещодавно Президент України підписав Закон «Про реструктуризацію заборгованості за надані послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій і комунальні послуги, що утворилися станом на 1 грудня 2006 року»,  прийнятий Верховною Радою 20 грудня 2006 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ