Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рейд „Урок” повернув прогульників до шкіл

За результатами проведення всеукраїнського рейду „Урок” кількість дітей, які не приступили до навчання, на Львівщині становить 258 осіб. З вини батьків або осіб, які їх замінюють, до занять не приступило 65 дітей.
Внаслідок цього на 27 батьків передані на розгляд в суд матеріали щодо неналежного виконання ними своїх обов’язків. На чотирьох батьків підготовлено матеріали на притягнення їх до адмінвідповідальності, на 12 батьків винесено застереження і проведено профілактичні бесіди. Недбале та безвідповідальне ставлення батьків щодо виховання та догляду дітей є першочерговою причиною невідвідування школи неповнолітніми. Із загальної кількості дітей, які не приступили до занять, шестеро знаходяться з батьками за кордоном (Іспанія, Італія), п’ять неповнолітніх перебувають у розшуку.
У результаті проведених заходів до нового навчального року фінансову, матеріальну, гуманітарну допомогу отримали 726 дітей. До 15 вересня 2006 року до навчання повернулося 44 неповнолітніх – повідомив начальник служби у справах неповнолітніх Львівської ОДА Володимир Лис.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ