Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Рейтинг Садового врятують кадрові зміни та повернення до старої-нової схеми маршрутів, - Антипович

Якщо найближчим часом проблема нової транспортної схеми у Львові не буде вирішена, то міський голова Львова втратить певну кількість своїх прихильників. Мова йде не про його електорат, а про людей, які позитивно до нього ставилися. Про це в коментарі Гал-інфо повідомив керівник Соціологічної групи «Рейтин» Олексій Антипович.

«Хай там як, але 90% львів’ян користуються громадським транспортом. Навіть ті люди, які мають авто, час від часу користуються громадським транспортом, або ж транспортом користуються члени їх родин. Якщо схема руху не налагодиться, то це, звичайно, не призведе до бунтів, але люди ще довго незлим тихим словом згадуватимуть Садового», - зазначив Антипович.

Однак, соціолог додав, що суттєво це не вплине на його рейтинги.

«У Садового є запас міцності, адже до Нового року йому довіряло понад 50% громадян. Однак, якщо ситуація в місті не стабілізується, він втрачатиме своїх прихильників», - сказав соціолог.

Антипович вбачає вирішення цієї проблеми у збільшенні кількості маршрутів та кількості транспорту. Однак, якщо Садовий наважиться піти на вибори до Верховної Ради, то ця ситуація дещо повпливає на його рейтинг.

«Пам'ять громадської думки є інертною, і до виборів 2012 року люди будуть пам’ятати негатив 1 січня. Але як тільки проблема буде вирішена, то прихильники повернуться до Садового. Тому варто очікувати певних кадрових змін та повернення до старої-нової схеми маршрутів, щоб зняти напругу серед громадян», - зазначив Олексій Антипович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ