Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рейтинг Тимошенко у жовтні на Львівщині становитиме 6-7%, – прогноз депутата Паски

Я переконаний, що здоровий глузд переможе, що українці зроблять правильний вибір. Вір`ю,що ні Юлія Володимирівна, ні Арсеній Петрович не стане Президентом. Переконаний, що ми будемо мати боротьбу між Віктором Федоровичем та Віктором Андрійовичем. А рейтинг Тимошенко у жовтні становитиме 6-7%. Про це в інтерн’ю власкору «Галінфо» повідомив депутат Львівської обласної ради, голова депутатської групи «Наша Україна» Олег Паска.

«Проблема БЮТ в тому, що в середині фракції зародилися дуже складні процеси. В БЮТі почалися  відцентрові процеси, не можу сказати, що це розкол, але серйозне розмежування між тими групами впливу, які є у цій політичній силы. Це моя точка зору. З нею можна погоджуватися або ж ні. Натомість у «Нашій Україні», навпаки, спостерігаються процеси об’єднання, централізації та посилення фракції.

 Олег Паска  вважає, що  «коли ми не відстоїмо право, щоби наступну каденцію країну представляв президент Ющенко, то багато людей будуть про це шкодувати. Я вважаю, що немає іншої кандидатури, яка би так послідовно відстоювала українські інтереси. Уявіть собі на мить: чи Тимошенко, чи Янукович, чи навіть Яценюк змогли би так активно відстоювати національні питання!».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ