Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Рейтинг Ющенка порівняли з рейтингом Ісуса Христа у страстну п'ятницю

У страстну п’ятницю Христос мав 0% рейтингу, хоча за тиждень до того його рейтинг в Єрусалимі зашкалював. Так метаморфози із рейтингом Президента Віктора Ющенка та ймовірність його зростання прокоментував депутат Львівської обласної ради, член виборчого штабу Ющенка на Львівщині Олесь Старовойт.

 

За його словами, причина падіння рейтингу Віктора Ющенка полягає в тому, що «Наша Україна» програла інформаційну війну зі своїми політичними опонентами, також цю війну Росії програла Українська держава.

 

Водночас на думку народного депутата, керівника виборчого штабу Віктора Ющенка у Львівській області Володимира В’язівського, Віктор Янукович та Юлія Тимошенко є бацилами, які занесені в Україну з Кремля, єдиними проукраїнським кандидатом є Віктор Ющенко.

 

Також Володимир В’язівський повідомив, що на Львівщині спостерігаються позитивні тенденції щодо рейтингу Віктора Ющенка, його рейтинг зростає. Штабісти Ющенка вирахували слабкі місця у своїх конкурентів на Львівщині та будуть їх використовувати. Також штаб Ющенка працюватиме над тим, щоб захистити голосили за свого кандидата на виборах.       

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ