Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Результатів роботи громадської колегії при ДПА області не видно – Олександр Кільдіяров

Обговорення ефективності роботи громадської колегії при ДПА області не є на часі – про це йшлося під час засідання громадської колегії при ДПА області. За словами заступника голови громадської колегії при ДПА області Олександра Кільдіярова, результатів роботи громадської колегії при ДПА області не видно, ефективність роботи дуже мала.
«Якщо вона неефективна, то, можливо, її потрібно розпустити», - зазначив він. На думку члена громадської колегії Теодора Дяківа, за 8 місяців роботи колегії комісія з розгляду спірних питань працювала над проблемами, з яких була вирішена тільки одна, а саме питання про внесення змін до графи 5 книги обліку витрат.
На думку члена громадської колегії при ДПА області Романа Лободи, не на часі обговорювати ефективність роботи Громадської колегії, оскільки вона працює тільки 8 місяців: «Ми ще не розігнули спину, а нас хочуть вже закрити». Проголосувавши на засіданні члени громадської колегії при ДПА області вирішили, що оцінка ефективності роботи громадської колегії буде обговорюватись на наступних засідання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ