Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рішення лже-суддів КС щодо Указу Президента є замовним – Ігор Кріль

Народний депутат, заступник голови партії „Наша Україна” Ігор Кріль вважає, що рішення Конституційного Суду щодо визнання нелегітимним Указ Президента про розпуск Верховної Ради та оголошення дострокових парламентських виборів від 26 квітня є замовним. Про це він повідомив в коментарі „Гал-info”.
„Таке рішення Конституційного Суду вже ні в кого не викликає здивування, бо останнім часом багато судів узяли за звичку приймати рішення десь на кухні, підписувати ухвали на коліні чи де-інде”, -- зазначив нашоукраїнець.
Водночас він висловив здивування, „як може виносити будь-які рішення суд, який себе скомпрометував з самого початку своєї роботи, не винісши за 8 місяців жодного рішення?”.
„А тепер на угоду політичним амбіціям коаліції, і, переконаний, за певну винагороду, вони приймають все, що потрібно. Ми багато чули і бачили, яким чином наживають собі майно окремі судді Конституційного Суду, тим більше ті, які звільнені зі своїх посад”, -- наголосив Ігор Кріль.
Разом з тим він додав, що „за таких умов це рішення не може бути легітимним і здатне лише ускладнити політичну ситуацію в країні”.
Нагадаємо, що з’явилася інформація про те, що Конституційний Суд 29 травня прийняв рішення, у якому визнав Указ Президента „Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України” від 26 квітня неконституційним.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ