Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рішення про призначення Дмитра Завтура було прийнято на політраді Київської обласної організації БЮТ — Андрій Микуш

Жодних переговорів перед звільненням з Миколою Пшевлоцьким не проводили. Його абсолютно не було поставлено до відома про його звільнення і нове призначення. Також з процесу призначення нового начальника було усунено місцеві органи влади - як виконавчі, так і законодавчі: про призначення не було поставлено до відома ані голову Львівської ОДА Кмітя, ані голову Львівської обласної ради Мирослава Сеника, ані депутатський корпус Львівської обласної ради, який теж має право сказати свою думку при кадрових призначеннях в області. Відтак, звільнення Миколи Пшевлоцького є прямим порушенням трудового законодавства та всіх морально-етичних норм. Про це сьогодні на прес-конференції у Львові заявив депутат ЛОР, член фракції КУНу «Національний вибір» Андрій Микуш.
«Відтак КУН зіткнувся з фактом дивної розправи, чому дивної, тому що невідомо звідки та розправа йде і звідки ростуть її ноги. Наскільки нам відомо, рішення про призначення нового начальника головного управління земельних ресурсів Львівщини Дмитра Завтура було прийнято на політраді Київської обласної організації Блоку Юлії Тимошенко», — зазначив Микуш. 
Він також подякував за підтримку КУНу та участь у прес-конференції депутатам Львівської обласної ради Олегу Немчінову, Богдану Куку, Олегові Мандюку, а також народному депутату від блоку «Наша Україна — Народна самооборона» Володимиру В’язівському.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ