Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рішення про військовий ліцей у Червонограді винесуть на сесію

Постійна комісія з питань комунального майна та приватизації Львівської обласної ради у вівторок, 5 вересня, зробила ще один крок до створення військового ліцею на базі колишньої загальноосвітньої школи-інтернат у місті Червоноград. Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

Депутати підтримали проект рішення обласної ради «Про затвердження акта ліквідаційної комісії з ліквідаційним балансом комунального закладу Львівської обласної ради «Червоноградська загальноосвітня школа-інтернат І - ІІІ ступенів», а також погодили винесення на сесію проекту рішення «Про передачу майна в державну власність на баланс Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного».

Нагадаємо, Міністр оборони України та керівництво Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного в серпні підтвердили готовність створити на базі колишньої школи-інтернат у м. Червоноград військовий ліцей.

Відкрити навчальний заклад планують 1 вересня 2018 року. Тут навчатимуться учні 10-11 класів, які після його закінчення продовжуватимуть навчання в Академії сухопутних військ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ