Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рівень ДТП на Львівській залізниці займає перше місце по Україні

За десять з половиною місяців 2007 року на залізничних переїздах Львівської залізниці зафіксовано 48 випадків ДТП. Про це „Гал-info” повідомила прес-секретар Державного територіально-галузевого об`єднання „Львівська залізниця” Лілія Криницька. За статистикою рівень дорожньо-транспортних подій на залізничних переїздах Львівської залізниці займає перше місце по «Укрзалізниці». Цей показник є найбільшим за останні 10 років. Упродовж всього минулого року на переїздах було зафіксовано 36 аварій.

Наслідки ДТП на переїздах: у 2007 році в них загинули 8 осіб, ще 25 – травмовано. Найбільша кількість ДТП на залізничних переїздах сталася у Львівській області – 13, у Тернопільській – 4, Рівненській – 3, Волинській – 6, Івано-Франківській – 7, Чернівецькій – 7 та Закарпатській – 8. Усі дорожньо-транспортні пригоди скоєно з вини водіїв автотранспортних засобів, претензій до роботи залізничних пристроїв та технічних засобів не було, про що свідчать відповідні акти, складені спільно із працівниками УДАІ ГУ МВС України у Львівській області.

Найбільше порушників було виявлено на Львівщині – 1192, в ДАІ скеровано 888 рапортів про порушення правил проїзду, відповідей отримано 10. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ