Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Рівень оплати споживачів за тепло у Львові – 58%

На 27 січня рівень розрахунків споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго» за послуги з теплопостачання становить 58%. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. Додамо, що на початку січня рівень розрахунків становив трохи більше, як 20%.

 

Як розповів заступник директора ЛМКП «Львівтеплоенерго» Юрій Приходько, на 27 січня залишається неоплаченим нарахування за теплопостачання в грудні у розмірі 24 млн грн. Загальна заборгованість за теплопостачання становить 96 млн грн. З них 76 млн грн - це заборгованість мешканців.

 

«Серед категорій споживачів державного бюджету, й надалі спостерігається низький рівень оплати з боку військових. Їхній рівень оплати до нарахувань становить лише 6,2%. Заборгованість військових становить 7,9 млн. грн. Зараз збільшилися надходження за теплопостачання від бюджетних установ, зокрема міського та обласного бюджетів», - повідомив Юрій Приходько.

 

Тепловики нагадують, що вчасність розрахунків і погашення старої заборгованості є запорукою тепла і гарячої води у помешканнях львів’ян.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ