Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рівень протидії оргзлочинності в Україні є чи не найкращим за останні 8 років, - Аброськін

Рівень протидії оргзлочинності в Україні є чи не найкращим за останні 8 років. Про це перший заступник голови Національна поліція України – начальник кримінальної поліції заявив сьогодні на нараді, присвяченій підбиттю підсумків роботи кримінального блоку поліції упродовж 7 місяців 2019 року.
В'ячеслав Аброськін

В'ячеслав Аброськін відзначив підвищення якості роботи з протидії організованій злочинності.

"Цьогорічний показник є чи не найкращим за останні 8 років. Навіть у порівнянні з доволі ефективним минулим роком кількість ліквідованих організованих груп і злочинних організацій збільшилася на 16%, до суду в цьому році спрямовано 208 кримінальних проваджень, за відповідний період минулого року - 179», – підкреслив перший заступник глави Нацполіції.

За словами В’ячеслава Аброськіна, навіть попри наявність проблем із судами, поліцейські нарощують ефективність роботи із затримання зловмисників, які скоюють злочини у складі організованих груп і злочинних організацій. У 2018 році були затримані 720 осіб, цього року – 784.

Нагадаємо, нещодавно начальника Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області Віталія Глуховерю звільнено із займаної посади за перевищення владних повноважень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ