Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

РІВНЕНЩИНА. „ГАЛ-INFO”. 13.11.2007. В Рівному затримали банкіра-фальшивомонетника

Співробітники відділу Державної служби боротьби з економічними злочинами УМВС України в Рівненській області затримали фінансового консультанта рівненської філії одного з українських банків, який збував власноруч виготовлені фальшиві купюри.
 
Як повідомляє ЦЗГ УМВС в Рівненській області, устаткування для виготовлення фальшивок та “заготовки” на суму понад 1400 гривень правоохоронці знайшли на робочому місці фінансиста – в його кабінеті в банку.
Фінансиста-фальшивомонетника було затримано у місцевому нічному клубі “Лагуна”, де 25-річний зловмисник розраховувався фальшивими грішми на суму 370 гривень. Працівники розважального закладу запідозрили, що гроші, якими розрахувався фінансист є фальшивими і викликали правоохоронців, яким пізніше фінансист зізнався, що займається підробкою грошей.
Злочинець збував власноруч виготовлені купюри номіналом 5-, 10-, 20- та 50-гривень. Зокрема під час обшуку було знайдено нерозрізані листи 100- та 200-гривневих купюр, на загальну суму 1400 гривень.
Оргтехніку, на якій працював чоловік, вилучено, і за фактом виготовлення та збуту підробленої національної валюти України порушено кримінальну справу за Ст. 199 ККУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ