Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

РІВНЕНЩИНА. „ГАЛ-INFO”. 20.11.2007. На Рівненщині будівельний бум

На Рівненщині будівельний бум -- у січні–вересні 2007 року в області введено в експлуатацію 133,9 тис. м.кв. загальної площі житла, що на 21,2 % більше, ніж за відповідний період попереднього року. Як повідомили «Гал-info» у відділі статистики будівництва та інвестицій Головного управління статистики у Рівненській області, понад половина житла (58 %) введено в експлуатацію було у містах області, решта – в сільській місцевості.
Як зазначають в управлінні, у січні–вересні 2007 року обсяги введеного житла зросли у чотирнадцяти районах області та містах Дубні та Острозі, найбільше — у Сарненському (у 3,2 рази більше.), Костопільському та Млинівському районах (у 2 рази більше.).
53,8 % з загального обсягу житла введено у 4 регіонах області – в місті Рівному, Рівненському, Сарненському та Володимирецькому районах. Найбільше житла збудовано в Рівному — 25,6 тис. м.кв. загальної площі, або 19,1 % від загального обсягу, введеного в області житла.
Із загального обсягу житла індивідуальними забудовниками введено в експлуатацію 112,4 тис.м.кв., що на 29,9 % більше, ніж за відповідний період попереднього року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ