Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

РІВНЕНЩИНА. „ГАЛ-INFO”. 20.11.2007. На Рівненщині подорожчають пасажирські перевезення

На Рівненщині подорожчають пасажирські перевезення – днями голова Рівненської ОДА Віктор Матчук має підписати розпорядження про затвердження нового граничного рівня тарифів вартості проїзду у приміських та внутрішньо обласних маршрутках та автобусах на 30 та 8 відсотків відповідно.
Як повідомили «Гал-info» в прес-службі ОДА, асоціація автомобільних перевізників області надала в облдержадміністрацію розрахункові матеріали на підвищення граничного рівня тарифів у приміському сполученні з 10 до 15 копійок та у міжміському внутрішньообласному сполученні з 12 до 15 копійок за один пасажиро-кілометр. У відділі економіки ОДА опрацювали розрахунки дев’яти автопідприємств області за перше півріччя 2007 року, і дійшли висновку, що складники собівартості тарифу дійсно значно підвищилися, і тому ініціатива перевізників щодо підняття тарифів є виправданою.
Водночас у прес-службі міськради Рівного повідомили про те що підвищення тарифів на пасажирські перевезення в місті найближчим часом не відбудеться. З посиланням на інформацію начальника міського управління транспорту Василя Сливки, більшість міських перевізників поки що не подавали своїх пропозицій про збільшення вартості проїзду – лише деякі власники маршруток подали своє обґрунтування нових тарифів, а регуляторний акт почнуть готувати лише тоді, коли про збільшення заявлять більш ніж 50 відсотків міських перевізників.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ