Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

РІВНЕНЩИНА. „ГАЛ-INFO”. 6.11.2007. Рівненська облрада передасть в концесію об'єкти "Рівнеоблводоканал"

Рівненська облрада на своїй сесії ухвалила рішення оголосити конкурс на передачу в концесію об'єктів обласного комунального підприємства "Рівнеоблводоканал". Як повідомили «Гал-info» в прес-службі Рівненської облради сесія облради затвердила перелік об'єктів, які можуть бути передані в концесію, зокрема в концесію можуть бути передані каналізаційні очисні споруди "Рівнеоблводоканалу" в Рівному по вул. Будівельників, головна каналізаційно-насосна станція та напірний каналізаційний колектор від насосної станції до каналізаційних очисних споруд компанії "Рівнеазот".
Раніше про свої наміри вкласти кошти в реконструкцію очисних споруд "Рівнеоблводоканалу" заявили дві компанії - французька "Віоллі" і британська "Байвотер". За попередніми підрахунками, вартість реконструкції тільки очисних споруд складає близько 100 млн грн.
Наразі Рівне використовує для очищення міських стоків очисні споруди підприємства "Рівнеазот", які розташовані на відстані 17 км від міста, оскільки власні очисні споруди знаходяться в аварійному стані.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ