Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рівненська ОДТРК замість корпоративну віддала гроші бійцям АТО

Працівники Рівненської обласної державної телерадіокомпанії, відмовившись від новорічного корпоративу, зібрали понад 7,5 тисяч гривень для учасників АТО, повідомила прес-служба Державного комітету телебачення і радіомовлення України

Гроші передали волонтерам, які опікуються бійцями рівненського батальйону «Горинь». На зібрані кошти вирішили придбати термомаски та терморукавиці. Вони виготовлені з сучасних матеріалів, спеціально розроблених для використання військовими у польових умовах при низьких температурах.

«Дякуємо обласній державній телерадіокомпанії, що допомогли придбати ці речі. Сподіваюся, що будете допомагати і надалі, бо це дуже хороший приклад, коли відмовившись від новорічних корпоративів, можна тепло, якісно вдіти наших бійців на фронті», - коментує волонтер Олександра Завальна.

Всі працівники державних ТРК допомагають сьогодні військовим формуванням  і добровольчим батальйонам. Зокрема, у грудні колектив Полтавської ОДТРК «Лтава» зібрав  гроші на генератор для воїнів АТО.  Харківська ОДТРК також висвітлює благодійні акції зі збору речей для воїнів АТО та бере в них безпосередню участь, зокрема співробітники телекомпанії неодноразово передавали гуманітарні вантажі воїнам на сході України. Львівська радіостанція «Львівська хвиля» у серпні проводила у своєму ефірі флеш-моб зі збору грошей на підтримку військових.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ