Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Різанина біля супермаркету у Великих Грибовичах – підозрюваного пенсіонера взяли під варту

Суд задоволив клопотання прокурорів Галицької окружної прокуратури про обрання найсуворішого запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави раніше не судимому 61-річному чоловіку, якого підозрюють в умисному вбивстві та замаху на умисне вбивство (ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 15 – п. 13 ч. 2 ст. 15 КК України).

Про це інформує пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Під час розслідування встановили, що 08 жовтня цього року приблизно о 22:00 у селі Великі Грибовичі поблизу місцевого супермаркету між підозрюваним та двома місцевими жителями виник конфлікт. Фігурант дістав ніж та почав ним завдавати ударів потерпілим. Від отриманих травм 47-річний чоловік помер на місці, а його 53-річний товариш залишився живим лише завдяки своєчасно наданій медичній допомозі. Наразі він перебуває у медичному закладі у важкому стані.

Після вчинення злочину, пенсіонер втік із місця події. Однак, пізніше його знайшли та затримали правоохоронці у порядку ст. 208 КПК України.

Досудове розслідування триває, здійснюють його слідчі СВ відділу поліції № 1 Львівського районного управління поліції ГУ НП у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ