Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Різдво – це найулюбленіше свято для кожної львівської родини, - Андрій Садовий. Відеопривітання

Усіх мешканців Львова вітаємо з Різдвом. Як зазначив у своєму привітанні міський голова Львова Андрій Садовий, до нашого міста святкувати приїжджає багато гостей, щоб відчути справжнє Різдво. Привітання поширила прес-служба Львівської міської ради.

«Дорогі львів’яни. Нема і не буде в історії роду людського більш величної події, ніж народження Ісуса Христа. Так говорив Митрополит Андрей Шептицький. Різдво – це найулюбленіше свято для кожної львівської родини, бо, власне, символ Різдва – це перемога добра над злом.

В цьому році разом з нами святкувати Різдво приїжджає дуже багато гостей з різних міст і сіл, з України, з-за кордону. Вони приїжджають, щоб відчути справжнє Різдво, щоб поринути в атмосферу наших українських традицій. Тому дуже важливо, щоб ми особливу увагу приділяли вихованню наших дітей, щоб наші діти знали нашу українську історію. Щоб наші діти передавали своїм нащадкам наші славні українські традиції. Я бажаю кожній нашій львівській родині багато здоров’я, добра, щоб ми всі пам’ятали, що Ісус любить нас і просить від нас тільки одного – віри, твердої віри. Христос народився! Славімо його», - зазначив у привітанні міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ