Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Різдво Христове – найтепліше свято у християнському календарі, - Михайло Хміль

Народний депутат України Михайло Хміль побажав львів’янам веселих свят та щасливого Різдва. Про це повідомила його прес-служба.

У привітанні, зокрема, зазначено: «Різдво Христове – одне з найтепліших свят у християнському календарі. Кожного року воно по-новому запалює у нашій душі відчуття радості, милосердя та прощення. Кожного разу свято народження Ісуса надихає нас на щирі і чисті почуття любові та віри до Того, хто нас створив, прийшов у цей світ заради нас, хто віддався за нас на страшні муки.

«Бог Предвічний» - українська колядка, яка ще раз переносить нас у вифлеємські події більш як двотисячної давності. Він народився у печері, у бідності, продемострувавши велич духу над матерією, і ми Його славимо!

Дорогі краяни! Щиросердечно вітаю Вас із різдвяними святами. Нехай у Свят-вечір, із появою маленької дитини Ісуса у Ваші оселі завітають мир та злагода, хай серця наповняться Божою ласкою і благодаттю. Бажаю, щоб у Ваших родинах нікого і нічого не бракувало, щоби були здорові і життєрадісні!

Веселих свят! Щасливого Різдва!

Христос народився! Славіте Його!».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ