Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Робертіно Лоретті відкриє львівське Свято Шоколаду

Цьогоріч міське свято шоколаду буде проходити чотири дні, з 11 до 14 лютого. На IV Святі Шоколаду гостей чекає: ярмарок шоколадних виробів, найширший асортимент шоколадних ласощів, конкурси та забави, інтерактивний дитячий шоколадний сектор, цукерковий кулькоспад, розваги для дітей і дорослих, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомляють організатори, на святі працюватиме імпровізована Шоколадна фабрика, у якій кондитери з майстерні виготовлення шоколаду демонструватимуть процес виготовлення шоколадних солодощів.

Свято шоколаду відбудеться у палаці Мистецтв, що на вул. Коперника, 17. Для проведення заходу задіяно великі зали 3-ьох поверхів Палацу мистецтв, що будуть розділені на тематичні зони.

«Ми вже вчетверте організовуємо Свято шоколаду. Це свято, які і інші фестивалі, вже стало традиційним і для наших мешканців, і для туристів. Стараємось щороку вразити відвідувачів чимось цікавим та ексклюзивним. Зараз, до прикладу, запросили відомого італійського тенора Робертіно Лоретті, аби смачний шоколад доповнювала неперевершена музика», - розповідає координатор свята Андрій Сидор.

Урочисте відкриття свята відбудеться 11 лютого за участю світового тенора Робертіно Лоретті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ