Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Робоча група з підготовки до проведення першого пленарного засідання сьогодні знову не змогла обрати собі лідера і перенесла роботу на завтра

Представник Блоку Литвина сьогодні на засіданні робочої групи із підготовки до проведення першого пленарного засідання новообраного парламенту Ігор Шаров відмовився її очолювати. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив кандидат у народні депутати України Олег Зарубінський.
«Це нормальна позиція, адже він одразу як тільки почав брати участь у роботі, заявив про те, що оптимальною кандидатурою на керівника є представник КПУ Адам Мартинюк. В сучасних політичних умовах його кандидатура найбільш оптимальна. Я і наш блок не є адептами комуністів, однак я особисто вже дві каденції був народним депутатом України і дуже добре знаю, що професійніше, якісніше та швидше організувати засідання, винести та сформувати список питань на сесію, аніж це може Адам Іванович не може ніхто. Тому ми відкидаємо будь-яку політизованість представників робочої групи і кажемо: ми за Адама Мартинюка, а не за Ігоря Шарова. Найкраще фахово та технічно зможе організувати роботу першої сесії тільки він. Шаров відмовився від посади керівника робочої групи ще три дні тому і сьогодні це підтвердив», — пояснив Олег Зарубінський.
Нагадаємо, кандидат у народні депутати від блоку Литвина Ігор Шаров сьогодні знову відмовився від посади голови робочої групи з підготовки першого засідання Верховної Ради. Вчора кандидатуру Шарова на дану посаду вносив БЮТ, сьогодні — НУ-НС.
Сьогодні Партія регіонів знову запропонувала обрати головою робочої групи кандидата в народні депутати від КПУ Адама Мартинюка, але вона не була підтримана більшістю. Опісля цього робота робочої групи була припинена і наступне засідання робочої групи з підготовки першого засідання Верховної Ради 6 скликання відбудеться о 15:00 в середу, — повідомили «Гал-info» у Інформаційному управлінні ВРУ 5 скликання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ