Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Робоча група з підготовки першого сесійного засідання Львівської облради погодила розміщення депутатів та фракцій у сесійному залі

Сьогодні відбулось чергове засідання робочої групи з підготовки проведення першої сесії Львівської обласної ради V-го демократичного скликання. Зокрема в ході засідання було погоджено розміщення депутатів та депутатських фракцій у сесійному залі – про це «Гал-info» повідомила прес-служба Львівської обласної ради.
У зв’язку із тим, що в новообраній раді буде працювати 120 депутатів, зменшиться кількість гостьових місць у сесійному залі і буде зменшено кількість запрошених. Водночас, як повідомляє прес-служба Львівської облради з посиланням на голову робочої групи з підготовки першого сесійного засідання Андрія Паруб’я це обмеження не стосуватиметься журналістів, які висвітлюватимуть роботу першого сесійного засідання.
У Львівській обласній раді попереднього скликання працював 81 депутат. Згідно із результатами виборів фракційний склад ЛОР 5-го скликання буде наступним: БЮТ – 41 депутат, Український народний блок Костенка-Плюща – 10 депутатів, Блок «Наша Україна» — 43 депутати. ГП «Пора» — 9 депутатів, ПППУ — 7 депутатів, ВО «Свобода» — 9 депутатів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ