Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Робота представників РНБО на Львівщині пройшла на дуже високому рівні – П’ятак

У Львівській обласній державній адміністрації задоволені результатами роботи представників РНБО, які протягом двох днів збирали матеріали на виконання доручення Президента України Віктора Ющенка про перевірку дотримання земельного законодавства на Львівщині.
Про це „Гал-info” повідомив заступник голови Львівської обласної держадміністрації Валерій П’ятак.
„Представники РНБО були присутніми під час роботи земельної комісії, – сказав П’ятак. – Їхня робота пройшла на дуже високому рівні”.
За словами П’ятака, представники РНБО вислухали пропозиції про вдосконалення земельного законодавства, а також зібрали матеріали по деяким справам до Києва.
Нагадаємо, 6 листопада Президент України Віктор Ющенко дав доручення голові РНБО Іванові Плющу провести комплексну перевірку дотримання земельного законодавства на Львівщині.
У рамках цього доручення Львівщину відвідали керівник департаменту з питань економічної, соціальної і екологічної безпеки РНБО Андрій Сменковський та співробітник цього департаменту Ігор Ненахов. Учора вони також зустрілися з мером Львова Андрієм Садовим.
Серед матеріалів, якими зацікавились представники РНБО, були документи по Сколівському району, Моршину, військових складах і заповідних територіях у Брюховичах, а також ділянках по автозаправках у Львові. Очікується, що ці матеріали будуть пізніше розглянуті на спеціальному засіданні РНБО.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ