Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Роботу міської влади Львова розглядатимуть групи, які очолюють працівники СБУ

У плані роботи львівської Оперативної групи з питань протидії корупції на 2009 рік передбачено розгляд шести пунктів, пов’язаних з роботою міської влади. Для цього створено 6 груп, кожна з яких займатиметься окремим питанням.
Як повідомив у коментарі «Гал-info» координатор ГФЛ Олег Мацех, групи розглядатимуть земельні питання, зокрема, щодо незаконного заволодіння земельною ділянкою у парку «Знесіння», питання щодо позбавлення мешканців прав власності на нежитлові приміщення в їхніх будинках, щодо нарахувань коштів за встановлені тарифи на воду і водопостачання та обслуговування будинків та прибудинкових територій, зокрема, щодо правомірності цих нарахувань, також групи розглядатимуть виконання міською владою рішень судів, займатимуться моніторингом зловживань у сфері підготовки до Євро-2012 та питаннями щодо проведення Львівською міськрадою тендерів.
Керують групами представники СБУ, до їх складу також входять представники прокуратури, управління юстиції. Також до роботи залучатимуться інші органи, які компетентні в конкретних питаннях.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ