Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Роботи по збереженню історичної забудови міста буде профінансовано за рахунок субвенцій з держбюджету України на 2006 рік

Від управління капітального будівництва було направлено лист Управлінню фінансів щодо проведення фінансування видатків в сумі 954,5 тис. грн за рахунок коштів субвенції з Державного бюджету України на 2006 рік. Даний лист скеровано на виконання ухвали міської ради “Про уточнення переліку об'єктів, передбачених у додатку до ухвали”, відповідно до затвердженого переліку об'єктів Міністерством будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України. Про це повідомляє сайт Львівської міської ради.

Видатки спрямовані на збереження історичної забудови міста та об'єктів історико-культурної спадщини для оплати за виконані роботи у 2006 році. Серед об'єктів, над якими виконано реставраційно-ремонтні роботи, це – комплекс пам'яток архітектури на площі Соборній, 3; будинку середньої школи № 8, де навчався письменник Станіслав Лєм; Драматичного театру ім.М.Заньковецької; вул.Лесі Українки.
Також триває завершення реконструкції об'єктів соціально-культурного призначення, таких як музично-меморіальний музей Соломії Крушельницької, Національного музею українського мистецтва, вул.М.Драгоманова, Першого українського театру для дітей та юнацтва та ін.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ