Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Роботи з реконструкції каналізаційних споруд Львова обійдуться місту в 11 мільйонів доларів США

У серпні розпочалися роботи із технічного переоснащення каналізаційно-очисних споруд Львова, які виконуються у рамках проекту “Водопостачання та каналізації міста Львова” і фінансуються Світовим банком, урядом Швеції та Львівською міською радою – повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.
Загальна вартість цих робіт становить 11 млн дол. США. На нинішній день уже поставлено обладнання шведського виробництва на суму 5 млн дол. США. Укладено  низку контрактів з іноземними компаніями на поставку товарів та послуг для каналізаційних очисних споруд. Зокрема, шведська компанія Lackeby Water постачатиме вимірювальне обладнання на суму 821 тис. шведських крон, німецька компанія RMT Industrie-und Elektrotechnik GmbH – насоси та супутнє обладнання на суму 2,056 млн євро.
Будівельно-монтажні роботи виконує ВАТ “Пересувна механізована колона №9”, яка отримала 2,5 млн грн з бюджету міста як авансовий платіж. Завершення робіт заплановано на грудень 2006 року.
Модернізація технологічного процесу очищення стічних вод на каналізаційних очисних спорудах допоможе у вирішенні екологічних проблем забруднення басейнів річок Західний Буг і Вісла та басейну Балтійського моря (очисні споруди, що знаходяться на вулиці Пластовій, 13,  займають територію 90 га, щодоби очищають 439 тис. м куб. стічних вод та нечистот при середньодобовій подачі води в місто 278 тис. м куб. Після очистки води попадають в річку Полтву, далі - у Західний Буг, Віслу та Балтійське море).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ