Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Роботи з рекультивації Грибовицького сміттєзвалища почнуться навесні

Роботи з рекультивації Грибовицького сміттєзвалища розпочнуться навесні 2008 року. Про це в коментарі «Гал-info» повідомив львівський міський голова Андрій Садовий.
„Зараз ситуація є нормальною. Ми працюємо над цією проблемою. Постійно працюємо з головою сільської ради. Ми плануємо, що з весни почнуться роботи з рекультивації сміттєзвалища”, - говорить Садовий.
Водночас міський голова не відповів на питання, чи планує в найближчому майбутньому ЛМР оголосити черговий тендер на комплексну програму з рекультивації сміттєзвалища та на організований вивіз сміття зі Львова.
Нагадаємо, на сесії Львівської міської ради, яка відбулася 27 грудня 2007 р., було затверджено „Програму економічного та соціально-культурного розвитку міста на 2008 рік”. У програмі передбачено фінансування першого етапу рекультивації Грибовицького сміттєзвалища з бюджету розвитку міста в сумі 7 млн грн, та 7,5 млн грн з державного бюджету. До цього, коли програма розроблялась на рівні проекту, на фінансування об’єктів забезпечення експлуатації Грибовицького сміттєзвалища планувалось витратити 185 мільйонів гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ