Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Рочин» - ФК «Львів»: перемога господарів на класі

Соснівський «Рочин» здобув шосту перемогу у чемпіонаті України з футболу серед аматорів. Команда Володимира Підкіпняка не малою кров’ю обіграла ФК «Львів». Влучний удар нападника Андрія Кохмана на 30 хвилині матчу виявився єдиним у поєдинку. Господарі у цьому матчі могли забивати неодноразово ще, однак низька реалізація гольових моментів, а також суддівські помилки не дозволили господарям зміцнити свою перевагу.

Незважаючи на непрості погодні умови, на перший домашній у новому сезоні саме у Соснівці «Рочин» зібрав солідну глядацьку аудиторію. Коли грає улюблена команда вболівальників не злякають ні дощ, ні сніг, ні град. До слова, на початку цього поєдинку обом командам довелося грати в дощ, але, на щастя, свято футболу у Соснівці ніхто не зіпсував – дощ швидко вщух і команди боролися лише одна з одною.

Незважаючи на 10 місце в турнірній таблиці, ФК «Львів» у цьому матчі ще раз довів, що команда росте, а відтак такий результат в турнірній таблиці не відповідає реальному стану справ. Команда має свій потенціал, свій ігровий почерк, а відтак легкої прогулянки проти «городян» в аматорському чемпіонаті України не буде нікому. Як і у матчі першого кола, гравці «Львова» дали справжній бій «Рочину», однак дещо вищий клас соснівчан у цьому матчі дався взнаки.

Якщо відверто, то при певному збігу обставин ФК «Львів» міг виходити вперед у першому таймі. Моменти варті справжньої уваги підопічні Андрія Чіха створили у першій половині першого тайму. У деяких епізодах навіть вступати в гру довелося голкіперу Анатолію Коваленку.

Не був без роботи у цьому поєдинку і голкіпер «Львова» Андрій Жук. Від голу у цьому матчі йому вдалося рятувати свою команду уже на перших хвилинах зустрічі, коли головою з близької відстані пробивав Назар Цюпка. Загалом, більшість атак «Рочина» були перспективними, однак, як і в багатьох попередніх матчах, команді бракувало останнього пасу.

Схилили шальки терезів на свій бік підопічні Володимира Підкіпняка уже у другій половині першого тайму, коли реактивний Болкіт прорвався правим флангом і вирізав чудову передачу на Кохмана. Андрієві залишалося лише майстерно в падінні пробити головою. Гол виявився і ефектним, і ефективним. На перерву у матчі гравці «Рочина» пішли уже виграючи з рахунком 1:0.

Другий тайм матчу хоч і пройшов без голів, проте для вболівальників «Рочина» він виявився цікавішим. Підопічним Володимира Підкіпняка уже вдавалося регулярно створювати гольові моменти, однак забити другий гол ніяк не вдавалося. В одному з епізодів арбітр з Луцька Сергій Секунда не призначив стовідсотковий пенальті, коли захисник «Львова» рукою виніс м’яч з порожніх воріт. Що цікаво, у ворота гостей арбітр мав призначати пенальті ще у першому таймі, проте Сергій Секунда вирішив, що на стовідсоткові пенальті можна не звертати уваги. В одному з таких епізодів гравці «Рочина» могли отримати пенальті уже у власні ворота, проте арбітр вирішив хоч якось виправитись за свої хибні рішення на користь іншої команди. Словом, у цьому матчі Сергій Секунда міг призначити аж три пенальті, що було б справедливим, проте вирішив не призначати жодного, чим викликав шквал негативних емоцій у представників обох команд.

Незважаючи на непризначені пенальті, гравці «Рочина» були ближчими до другого гола, аніж суперник до першого. В одному з епізодів Дева повинен був ставити свій автограф у воротах Жука, однак Андрій дивом не влучив у незахищений кут воріт. В інших епізодах соснівчанам також не щастило. Жук у воротах грав безпомилково.

Гравці «Львова» хоч і не мали особливих моментів для того, щоб забити у відповідь, але сподобалося те, що команда робила усе можливе для того. У молодих та перспективних гравців «Львова» горіли очі та було велике бажання себе показати. Втім, у цьому матчі цілком справедливо переміг «Рочин». Після цієї перемоги «Рочин» продовжує боротьбу за найвищі місця у групі 1.

Наступний матч уже в рамках Кубка України серед аматорів соснівський «Рочин» проведе у середу, 26 квітня. Команда Володимира Підкіпняка зіграє чвертьфінальний матч-відповідь проти «ОДЕКа» з Оржева, що у Ріненській області. Перший матч між цими командами завершився внічию 1:1. Початок матчу у Соснівці – 16:00.

Чемпіонат України серед аматорів. 14 тур

Соснівка, стадіон «Шкільний», 1200 глядачів

«Рочин» (Соснівка) – ФК «Львів» - 1:0 (1:0)

«Рочин»: Коваленко, Домальчук, Підкіпняк, Портянко, Васюта, Найдишак, Богданов, Болкіт, Цюпка, Кохман, Дева

На заміну виходили: Божик, Семеряк, Українець, Мацюра, Яструб

ФК «Львів»: Жук, Матушевський, Багдай, Бариляк, Чепа, Кравців, Шпирка, В.Савошко, О. Савошко, Міцук, Янчак

На заміну виходили: Горін, Семенюк, Вичижанін, Дахновський, Ременяк, Глушко

Гол: Кохман, 30

Попередження: Кохман, 80, - В. Савошко, 49, Чепа, 57

Арбітр: Секунда С.(Луцьк)

Асистенти арбітра: Бамбурак В (Чернівці) Горбатюк О.(Чернівці)

Резервний арбітр: Горошко Б.(Львівська)

Спостерігач арбітражу: Карп'як Ю.(Львів)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ