Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рогуцький хоче діалогу. Та за його умов

Соратники Інни Богословської найближчими днями мають намір розпочати переговори і надавати підтримку будь-яким партіям, які будуть втілювати в життя реформи і проекти, що збігаються з викладеними в її програмі. Про це «Гал-info» розповів голова ЛОО партії «Віче» Микола Рогуцький.
«У нас у суботу відбувся Всеукраїнський з’їзд, на котрому було прийнято рішення про проведення інтенсивних переговорів з усіма політичними силами, хто може реалізовувати «План розвитку країни». Ми зараз не є ні в опозиції, ні у владі. Тому ми готові до діалогу з усіма, та при умові реалізації наших програмних засад», - розповів Микола Рогуцький.
За його словами, ще не до кінця зрозуміло, в якій формі триватиме цей діалог.
«Ми ще порадимося, як це має бути. Чи це будуть „круглі столи”, чи, можливо, безпосередні переговори з керівниками чи лідерами тих чи інших політичних сил, - ще не відомо. Відомо одне: діалог буде, бо ми прагнемо розбудовувати державу згідно з «Планом розвитку країни», - додає Микола Рогуцький.
Нагадаємо, що в суботу відбувся 9-й з'їзд «Віче», на котрому було одноголосно переобрано Інну Богословську главою партії, а також делегати переобрали політраду і контрольну раду партії та прийняли нову редакцію статуту.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ