Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Рок-фестиваль Stare Misto 22 травня у Львові: хедлайнери Океан Ельзи та Горан Бреговіч

Львівський рок-фестиваль Stare Misto відбудеться 22 травня у м. Львові на стадіоні «Україна». Хедлайнерами фестивалю стануть Океан Ельзи та Горан Бреговіч. Повідомили організатори.

Щорічний рок-фестиваль Stare Misto відбудеться і цього року на тому ж місці, що й у 2009 році (нагадаємо, що минулого року фестиваль став найяскравішою музичною подією літа в Україні). Проте організатори вирішили перенести його з кінця червня на 22 травня. За їх словами, на це рішення вплинуло відразу декілька факторів: по-перше, відбуваючись наприкінці травня фестиваль стає першим за часом проведення українським опен-ейром цього року, по-друге, саме на цю дату вдалося домовитися про виступ з гуртами, що стануть хедлайнерами фестивалю.

Першим хедлайнером фестивалю стане найпопулярніша українська рок-група Океан Ельзи, яка презентує нову концертну програму, що триватиме понад 2 години. Вона поєднає у собі пісні з нового альбому «Dolce Vita» та добірку найвідоміших хітів О.Е. До речі, саме Львів стане першим українським містом, який Океан Ельзи відвідають у рамках річного концертного «Dolce Vita туру».

Всесвітньо відомий музикант та композитор Goran Bregovic зі своїм оркестром стане другим хедлайнером фестивалю. Це буде перший виступ легендарного виконавця в Україні за останні 5 років. За словами організаторів, 22 травня – єдиний день з усіх вихідних впродовж травня-липня, який був вільним у розкладі виступів маестро. У Львові Горан презентує свою нову півторагодинну концертну програму «Alcohol», що складатиметься з найвідоміших композицій за останні 30 років його творчості.

Взагалі організатори планують повноцінні виступи 5 музичних колективів з 5 різних країн світу впродовж 8 годин, а також афтерпарті в одному з львівських клубів. Повний склад учасників буде оголошено наприкінці березня. Організатори фестивалю обіцяють зберегти доступні ціни на квитки, що починатимуться від 40 грн.

Організатором фестивалю є концертна агенція «ДікАрт», ініціатором фестивалю є Перша приватна броварня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ