Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Рома" і "Ліверпуль" визначать другого фіналіста Ліги чемпіонів

Італійська "Рома" і англійський "Ліверпуль" зіграють в середу, 2 травня, у півфінальному матчі футбольної Ліги чемпіонів.

Зустріч, яка пройде на Олімпійському стадіоні Рима, транслюватимуть телеканали "Футбол 2" і НЛО TV. Початок - 21.45 за київським часом, повідомляє Укрінформ.

Перша гра на "Енфілді" завершилася перемогою "Ліверпуля" з рахунком 5:2. Тому англійську команду влаштує навіть поразка в два м'ячі, тоді як римлянам необхідно крупно перемагати. В Італії "джаллороссі" влаштує перемога в чотири м'ячі і більше, а також виграш в три м'ячі, якщо суперник заб'є не більше одного м'яча. При поразці "Ліверпуля" з рахунком 2:5 гра перейде у додатковий час.

"Рома" вийшла до півфіналу за драматичних обставин, зумівши відігратися після поразки в Барселоні з рахунком 1:4. На своєму полі команда Еусебіо Ді Франческо забила каталонцям три м'ячі і вдруге поспіль пройшла далі за правилом виїзного голу - в 1/8 фіналу "Рома" змусила зійти з дистанції донецький "Шахтар" (1:2 в гостях, 1:0 вдома) .

"Ліверпуль" в свою чергу в 1/8 фіналу обіграв "Порту" (5:0, 0:0), а в чвертьфіналі мерсісайдці двічі обіграли "Манчестер Сіті" (3:0, 2:1).

Першим фіналістом Ліги чемпіонів став мадридський "Реал", який переміг за сумою двох матчів мюнхенську "Баварію" (2:1, 2:2).

Фінал відбудеться 26 травня на НСК "Олімпійський" у Києві.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ