Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Росан» наблизився до того, щоб збудувати на Сихові багатофункціональний спортивний комплекс

Перший заступник міського голови Львова Олег Синютка сьогодні, 17 липня, під час виконкому Львівської міської ради доручив підготувати проекти ухвал про передачу комунальному підприємству "Спортресурс" земельної ділянки на Сихові, де компанія «Росан» хоче збудувати багатофункціональний спортивний комплекс. Також Олег Синютка доручив закріпити за цією ділянкою у містобудівному обґрунтуванні статусу спортивної функціональної зони. Про це повідомив кореспондент «Гал-інфо».

Очікується, що після передачі земельної ділянки «Спортресурсу», «Росан» зможе її придбати під будівництво власного спорткомплексу. Така процедура, на думку членів виконкому, дозволить гарантувати використання земельної ділянки за призначенням, тобто для будівництва саме спортивного об’єкту.

Секретар Львівської міської ради Володимир Квурт повідомив, що «Росан» вже 3 роки намагається побудувати багатофункціональний спортивний комплекс на Сихові, однак не може отримати під будівництво бажаної ділянки.

Як зазначила начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич, «Росану» пропонувалася територія на вулиці Панча-Чорновола, однак компанія відмовилася.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ