Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Росія не піде в активний наступ, а вестиме хаотичну війну

Терористи посилили хаотичні обстріли на Донбасі, щоб дестабілізувати ситуацію й посіяти паніку в українському суспільстві. Про це в ефірі «5 каналу» заявив народний депутат України Єгор Фірсов. Повідомила прес-служба політичної партії "УДАР Віталія Кличка".

«У середу бойовики обстріляли школу і училище в Авдіївці. На щастя, там не було дітей. Інакше у нас була б чергова трагедія. Таким чином вони хочуть посіяти хаос та паніку, сумніви щодо української влади, щоб мало не з хлібом-сіллю люди на Донбасі зустрічали росіян», - сказав депутат.

На його думку, Кремль не піде у відкритий наступ, а вестиме хаотичну війну на Сході України. «Я не вірю, що Кремль піде в активний наступ. Він буде використовувати швидше за все хаотичну війну і п'яту колону», - наголосив Єгор Фірсов.

Він також додав, що президент РФ Володимир Путін повністю не контролює ситуацію на Донбасі, а впливає на неї поставками зброї терористам. «Ані Путін, ані конкретний мозковий центр в Донецьку повністю не контролюють ситуацію. Грубо кажучи, у нього немає джойстика, яким він керує. Існує неймовірна кількість польових командирів, угрупувань, які хаотично обстрілюють території. Але Путін впливає на ці процеси, постачаючи зброю. Адже в бойовиків рано чи пізно закінчуються патрони в обіймах та «Гради», але зі сторони Російської Федерації не припиняється постачання озброєння», - сказав «ударівець».


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ