Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Росіян не пускатимуть до дипустанов в Україні для голосування на виборах президента РФ — Аваков

Громадян Росії в Україні не допускатимуть до дипустанов РФ 18 березня для голосування на виборах президента. Про це заявив глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков.

«Проведення незаконних виборів на суверенній українській території в порушення всіх норм міжнародного права неприпустиме», — сказав міністр.

Він наголосив, що голосування у дипломатичних представництвах та консульствах Росії на території України можливе лише за умови, якщо РФ відмовиться від проведення незаконних виборів у Криму.

Таким чином у неділю 18 березня у Києві, Харкові, Одесі та Львові охорона не пропускатиме росіян до дипустанов для голосування.

«…Щоб уникнути провокацій і можливих важких наслідків, підрозділи Нацполіції і Нацгвардії забезпечать в цей день належну охорону всіх дипломатичних представництв і установ, а також прилеглих до них територій», — додав Аваков.

Водночас він сказав, що до дипустанов Росії матимуть доступ лише особи з дипломатичним статусом — усі інші росіяни не допускатимуться на їхню територію.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ