Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Російська страхова компанія «РОСНО» відкрила у Львові західну регіональну філію

Російська страхова компанія «РОСНО» відкрила у Львові філію «Західна дирекція». Дирекція розвиватиме страхувальний бізнес у Львові, Івано-Франківську, Рівному, Тернополі, Хмельницькому Чернівцях, Волині та Закарпатті. Серед послуг які пропонуватиме «РОСНО» -- страхування майна, авто страхування, страхування нерухомості, страхування житла та добровільне медичне страхування інші послуги. Основними напрямками роботи компанії є прямі продажі юридичним особам і продажі через партнерів – банки та автосалони. Компанія співпрацює з 21 українським банком, серед яких найбільші ВАТ «Раффайзен банк Аваль», ВАТ АКБ «Надра», банк «Фінанси та кредит», Ощадбанк, АКІБ «Укрсиббанк», АКБ «Укрсоцбанк» та з 20 автосалонами, серед яких найвідоміші ТЗОВ «АВТ Баварія», ТзОВ «Брітіш моторз Україна», «Ауді центр Київ Юг» та ТД «Ніко».
В Україні компанія «РОСНО» крім новоствореної у Львові філії має філії в Дніпропетровську, Винниці та в Одесі. Серед найбільших клієнтів страхової компанії ЗАТ «Український мобільний зв’язок» (UMC), ТзОВ «Хенкель Україна» та ТзОВ «Шенкель Баутехнік», банкнотно-монетний двір НБУ, ТзОВ «Леоні ваерінг сістемз», ДП «Одеський морський торговельний порт», ТзОВ «Ласуня», ТМ «Пузата хата», та інші. В Росії та в СНД компанія обслуговує понад 60 млн.клієнтів, в Україні з 420 страхових компаній що є на ринку страхування входить в 40 найбільших та найуспішніших компаній.  
«РОСНО- Україна» зареєстрована в Україні з 30 серпня 2005 року на базі СК «Геліос». Учасниками компанії є російська страхова компанія «РОСНО»(99,7%) та спеціалізовані дочірні компанії «Альянс РОСНО Життя» та «Альянс РОСНО Управління Активами».
Акціонерами материнської компанії «РОСНО»(Росія) є німецька страхова компанія Allianz AG (47,4%) та російська акціонерна фінансова корпорація АФК «Система» (49,2%).
Станом на 1 жовтня 2006 року статутний капітал «РОСНО-Україна» становить 51 715 тис.грн, власний капітал – 50 512 тис.грн та страхові резерви – 24 652 тис.грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ