Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Російські школи Львова забезпечені підручниками з укр. мови та математики на 150%, українські – на 88%

Станом на кінець грудня учні десятих класів львівських шкіл забезпечені підручниками на 89 %. Про це Гал-інфо повідомила начальник Львівського міського управління освіти Надія Оксенчук.

Вона зазначила, що за даними на 24 грудня минулого року учні десятих класів були на 100 % забезпечені підручниками з хімії, біології, німецької мови, географії, української мови, фізики.

Що стосується десятикласників профільного напрямку, то їм бракує підручників з іноземних мов, зокрема, зовсім немає підручників з англійської мови, каже начальник правління. Забезпеченість підручниками учнів 10-тих класів профільних напрямків становить 75 %.

Для учнів п’ятих класі надійшли підручники «Вступ до історії України», яких бракувало на початку навчального року. В школах використовують підручники двох авторів Данилевської (61 %) та Власова (40 %)

Надія Оксенчук додала, що загалом у львівських школах бракує підручників з української мови та математики. Їх є відповідно 79 та 88 % від потреби.

Водночас, ситуація у львівських школах з російською мовою викладання значно краща. Забезпеченість підручниками з української мови та математики там становить 150 та 157 % відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ