Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Російські терористи хочуть і далі прикриватись жінками і дітьми

Терористи через захоплене телебачення в Луганську вимагають від мешканців Щастя й Станиці вийти на мітинги проти української армії, - прес-служба Геннадія Москаля.

Сьогодні сепаратистський телеканал «Луганськ-24», що працює на базі захопленої бойовиками обласної держтелерадіокомпанії в Луганську, протягом тривалого часу давав в ефір рухомий рядок із закликами до мешканців Щастя та Станиці Луганської (населені пункти на контрольованій Україною території) вийти на мітинги й вимагати від підрозділів Збройних сил України залишити населені пункти. В іншому разі наслідки обстрілів будуть непередбачуваними.

Як відомо, Станиця Луганська та Щастя – населені пункти, які піддаються найінтенсивнішим обстрілам на території Луганської області, тут багато зруйнованого житла, інфраструктури, є людські жертви. Мешканці Станиці та Щастя можуть бачити сепаратистський телеканал, який транслюється у прифронтові населені пункти на контрольованій Україною території через потужний передавач у Луганську.

-Очевидно, керівників-самозванців ЛНР дістали мітинги голодних пенсіонерів та працівників, що вимагають зарплату, на контрольованій бойовиками території, тому вони вирішили переключити увагу людей на Станицю й Щастя. Однак тут чудово знають, із якого боку летять артилерійські снаряди, мінометні міни й «Гради», і хто саме сіє смерть серед мирних мешканців, руйнує житло й інфраструктуру. Тому ніякого результату ця інформаційна диверсія її авторам не принесе.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ