Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Російського актора-опозиціонера Олексія Девотченка знайшли мертвим

Російського актора Олексія Девотченка, відомого своїми опозиційними поглядами на політику російської влади, знайшли мертвим, - Цензор.НЕТ з посиланням на Лайфньюс.

Співробітники правоохоронних органів встановлюють обставини загибелі відомого актора театру і кіно Олексія Девотченка.

Тіло виявив близький друг Девотченка, власник квартири, в якій жив актор. 

За словами представників правоохоронних органів, чоловік лежав біля вхідних дверей в калюжі власної крові. Зараз на місці працюють правоохоронці. 

За даними джерела в правоохоронних органах, на місці злочину валяються осколки битого скла, цілих вікон в квартирі немає. Варто відзначити, що сліди крові виявлені по всій квартирі, де проживав актор Олексій Девотченко.

Основною версією є вбивство. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Встановлюється причина смерті актора. 

Олексій Девотченко народився 14 жовтня 1965 року в Ленінграді. Ще в школі почав грати в ТЮГ їм. А. А. Брянцева. У 1990 році закінчив Ленінградський державний інститут театру, музики і кінематографії імені Н. К. Черкасова. Потім працював у ТЮГ, Дитячому драматичному театрі "На Неві", в Театрі ім. Ленради, в Камерній філармонії, Театрі на Ливарному, Олександрійському театрі, БДТ ім. Р. А. Товстоногова, з 2012 року - в трупі Московського Художнього театру імені А. П. Чехова.

Грав у російських фільмах і серіалах.

Девотченко займав активну громадянську позицію, зокрема, в 2010 році підписав звернення "Путін мусить піти", в 2011 році заявив, що відмовляється від звання Заслуженого артиста Росії ("отриманого з рук Валентини Іванівни Матвієнко") і двох Державних премій ("отриманих з рук Володимира Володимировича Путіна"). У березні 2014 року підписав лист кінодіячів на підтримку України "Ми з Вами!".

Цензор.НЕТ


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ