Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Російськомовний чоловік спокійно вів відеотрансляцію з Академії сухопутних військ

Учора, 24 серпня, з нагоди 26-ї річниці Незалежності України брама Академії відчинилась для всіх, хто цього дня вирішив на власні очі побачити військове життя зсередини, поспілкуватись із майбутніми офіцерами та, навіть, потримати в руках справжню зброю й відчути міць грізних броньованих машин.

На заході було чимало батьків з дітьми. Всі охоче робили собі на згадку світлини зі зброєю та технікою. Ще одне цікаве спостереження: серед людей, які виявили бажання відвідати Академію було багато російськомовних українців, а подекуди було чутно й англійську мову під час розмови.

Кореспондент Гал-інфо поспілкувався з одним із російськомовних чоловіків. Він, використовуючи смартфон, спокійно записував відео на фронтальну камеру свого гаджета. Під час нашої розмови виявилось, що він приїхав до Львова зі Сум, для того, щоб святкувати День Незалежності у місті, яке дає приклад патріотизму. Каже, знає, що тут раніше зароджувались національні рухи, а Академія сухопутних військ виховую майбутніх захисників України.

Повну розмову дивіться на нашому каналі YouTube.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ