Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Російсько-терористичні війська створюють "дугу оборони" від Авдіївки до Ясинуватої, - ІС

По дузі від Авдіївки до Ясинуватої бойовики проводять комплекс заходів щодо зміцнення інженерних загороджень і будівництві нових укріплень. Створюється вузлова система оборони з перспективою перетворення її на цій ділянці і далі до Горлівки і до Куйбишевського р-ну Донецька в ешелоновану. Про це на Фейсбук повідомив Дмитро Тимчук.

На північ і північний схід від Донецька по Горлівській трасі йде перекидання цивільної будівельної техніки.

У районі н.п.Гнутово поблизу Маріуполя йшов багатогодинний піхотний бій із застосуванням мінометів і ствольної артилерії. Кілька підрозділів терористів робили численні, але безрезультатні штурми передових позицій українських військ.

У районі н.п.Степне артилерійська група противника протягом останньої доби завдавала ударів по передових позиціях українських військ.

У цьому ж районі у напрямку до Донецька в результаті відповідних ударів українських військ відбувся «розвал фронту» російсько-терористичних військ, бойовики в районі Оленівки залишили займані позиції і відступили.

У районі Горлівки дві зведені артилерійські групи російсько-терористичних військ (ствольна артилерія, міномети, РСЗВ) завдають удари по позиціях українських військ. Після нанесення ударів артилерія противника відразу змінює позиції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ