Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Російським банкам дали два тижні на виселення зі Львова

"Сьогодні, 17.08, активісти ГО «Рабів до раю не пускають», ГО «Розвиток громади», ГО «Самооборона Львівського Євромайдану» , ГО «ВКРМ» та ряд інших громадських організацій Львова прийшли до відділень «VS Bank» та «Сбербанку России , і вручили їм звернення від львів’ян, з вимогою закриття їхніх філій", - керівник ГФ "Рабів до раю не пускають", Іван Спринський, у Facebook.

"Громадські активісти заявили, що вони є лише посередники між банками країни-агресора та громадою Львівшини, яку обурює той факт, що в Україні досі не введено жодних санкцій проти Росії: на наших прилавках рясніє безліч російських товарів, які навіть часто не позначені належним маркуванням, а наші громадяни, користуючись послугами «Сбербанку Росії» та «ВіЕс Банку», збагачують армію країни, яка намагається відвоювати нашу територію. 

Російські банки просять до 24 серпня залишити межі Львова

«На рівні держави немає бачення, що пора вже припинити будь-які дипломатичні та економічні відносини з країною агресорам. Ми взяли на себе відповідальність ще раз підняти це питання. Також, поштовхом до цього нам послужив ще й той факт, що до нас надійшла анонімна інформація про те, що ряд патріотів, готові через два тижні вдатися до максимально радикальних дій, якщо на території Львівської області ще працюватимуть банки, які забезпечують Російський бюджет. В анонімному листі також було прохання до громадських організацій Львова попередити вищезгадані банки, вручивши їм звернення від свідомих львів’ян. 

Що стосується дій ГФ «Рабів до раю не пускають» у випадку, якщо банки не виконають вимог львівських патріотів, то ми в разі потреби або загрози, як громадське формування, готові всіляко забезпечити безпеку міста", - зазначено в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ