Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Російський спецназ нишпорить в околицях донецького аеропорту

Спецназ Головного розвідуправління Генштабу ЗС Росії активно проводить розвідку в районі аеропорту Донецька.

Про це повідомляє координатор групи "Інформаційний Спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбук.

"У районі аеропорту Донецька помічена активізація розвідувальних груп противника. Зафіксовано проведення розвідувальних заходів групою спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ", - зазначив він.

Крім того, за словами Тимчука, керівництво бандформування під назвою «механізована бригада «Призрак» (А.Мозговий) заявляє про підготовку до наступу на позиції українських військ і веде активні переговори з представниками російських формувань про «розмежування смуг відповідальності» в районі Дебальцівського плацдарму. Паралельно дане бандформування веде постійний обстріл позицій сил АТО і цивільних об'єктів.

За інформацією ІС, в т.з. батальйоні «Спарта» (А.Павлов, він же «Моторола») загострюється конфлікт між бойовиками і керівником бандформування. На посаду «командира батальйону» замість «Мотороли» претендують відразу два кандидати з числа терористів, що найбільш "відзначилися" під час штурму аеропорту в Донецьку.

У районі н.п.Новоазовськ створена «група радіотехнічної розвідки». Шляхом доукомплектування засобами РЕБ і РТР зона радіотехнічної розвідки доведена до 240-260 км. Тактичну розвідку і дорозвідку цілей для артилерії російсько-терористичні війська здійснюють за допомогою БПЛА (у даному районі зафіксовано 3 підрозділи, що активно застосовують БПЛА), повідомляє Тимчук.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ